TAPIJTTEGELS

Met vloertegels kunt u uw eigen unieke vloerbedekking creëren. Er zijn talloze mogelijkheden door te spelen met kleuren, structuren en patronen. Vloertegels zijn vaak goedkoper dan kamerbreed tapijt en bovendien handig als het gaat om beschadigingen of vlekken. U vervangt gewoon die ene tegel en uw vloer ziet er weer tiptop uit. Naast de overbekende vierkante vloertegels zijn er tegenwoordig ook ander geometrische en zelfs organische vormen te koop. De mogelijkheden zijn eindeloos! De medewerkers Woninginrichter Kennemerland HomeDeco helpen u graag bij het ontwerp van uw unieke tapijt met vloertegels uit de collectie van het topmerk Vorwerk. We bieden daarnaast merken als Desso, Nouwens&Bogaers en Interface.

TAPIJTTEGELS KOPEN

Kennemerland HomeDeco heeft een uitgebreid assortiment tapijttegels. Onze showroom is gevestigd in Amstelveen en naast Amstelveen leveren we ook tapijttegels in de omgeving, zoals in Amsterdam en Haarlem.

Op zoek naar tapijttegels in Amsterdam? Kom snel naar ons showroom in Amstelveen voor een uitgebreide keuze tapijttegels.

Onze showroom is gevestigd in Amstelveen waar we veel tapijttegels hebben klaarliggen voor demonstatie.

Voor een nieuwe tapijttegels  vloer in Haarlem ben je bij Kennemerland HomeDeco op het juiste adres.

KOM ONS BEZOEKEN

bekijk onze winkel in 360 graden