DUETTE EN PLISSé

Duette en plissé gordijnen combineren de warme uitstraling en isolerende werking van gordijnen met moderne strakke vormgeving en zonwering met volledige controle over inkijk en lichtinval. U kunt per moment instellen hoeveel licht een duette of plissé gordijn doorlaat en een ruimte zelfs helemaal verduisteren. Bovendien zijn duette en plissé gordijnen geschikt voor vrijwel elke raampartij, ook horizontale ramen, zoals een serredak. Bij Woninginrichter Kennemerland HomeDeco kunt u kiezen uit tientallen soorten duette en plissé gordijnen van topmerken zoals Sunway, Zonnelux en Erfal, uitgevoerd in verschillende stoffen, kleuren en dessins. Wij staan u graag terzijde met deskundig advies.

DUETTE EN PLISSé gordijnen KOPEN

Kennemerland HomeDeco heeft een uitgebreid assortiment Duette en Plissé gordijnen. Onze showroom is gevestigd in Amstelveen en naast Amstelveen leveren we ook Duette en Plissé gordijnen in de omgeving, zoals in Amsterdam en Haarlem.

 Op zoek naar Duette en Plissé in Amsterdam? Kom snel naar ons showroom in Amstelveen voor een uitgebreide keuze Duette en Plissé.

 Onze showroom is gevestigd in Amstelveen waar we veel Duette en Plissé hebben klaarliggen voor demonstatie.

   Voor een nieuwe Duette en Plissé in Haarlem ben je bij Kennemerland HomeDeco op het juiste adres.

KOM ONS BEZOEKEN

bekijk onze winkel in 360 graden