Het uitgebreide aanbod raamdecoratie Amsterdam

rolgordijnen Amsterdam

Ramen zijn erg praktisch, maar kunnen er zonder raamdecoratie erg kaal uitzien. Daarom hebben de meeste mensen raamdecoratie. Omdat iedereen verschillend is, vindt ook iedereen andere raamdecoratie mooi. De één houdt van rolgordijnen, de ander is toch meer van lamellen. Sommige mensen houden van trendy, anderen houden meer van een klassieke uitstraling. Bij Kennemerland HomeDeco begrijpen we dit, en hebben daarom een ruim assortiment aan raamdecoraties. Zoekt u naar raamdecoratie Amsterdam? Bij ons vindt u precies wat u zoekt!

Meteen een op maat gemaakt advies aanvragen?

Neem direct contact op!

Voor elke wens de perfecte raamdecoratie

Natuurlijk heeft elk type raamdecoratie een hele eigen uitstraling. Daarnaast zijn er ook praktische verschillen, die aansluiten bij uw wensen. Met Duo Rolgordijnen en jaloezieën heeft u bijvoorbeeld veel controle over de lichtinval. De eROLLO is te besturen en in te stellen met uw smartphone. Ideaal voor mensen die het openen en sluiten van zonwering willen automatiseren of vanaf de bank willen kunnen regelen. Lamellen zijn makkelijk schoon te houden. Dit is ideaal voor huishoudens met huisdieren of jonge kinderen. Met paneelgordijnen kunt u zorgen dat mensen niet bij u naar binnen kunnen kijken, zonder uw eigen uitzicht kwijt te raken. Wij hebben al deze typen raamdecoratie in huis. Daardoor vindt u bij ons altijd wat u zoekt.

Advies op maat

Juist omdat er zoveel keuzes zijn is het soms moeilijk te bepalen wat het beste bij u past. Daarom staan we ook voor advies voor u klaar. U kunt ons altijd bellen of mailen.

Klik hier voor contactgegevens of bel direct op 020-6451389.

Wilt u de raamdecoraties graag komen bekijken? Dit geeft vaak een beter beeld van hoe de raamdecoratie er in uw huis uit zal zien. Daarvoor nodigen wij u graag uit in onze showroom. We zijn op dinsdag tot zaterdag en op koopzondagen van 09:30 tot 17:00 geopend.

Kennemerland HomeDeco: ook uw adres voor raamdecoratie Amsterdam