ASSORTIMENT VLOEREN KENNEMERLAND HOMEDECO

Vloeren zijn er in veel verschillende varianten. Een vraag die we vaak van klanten krijgen is welke vloer u het beste kan kiezen. Dit hangt sterk af van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een vloer die makkelijk schoon te houden is? Vindt u het belangrijk dat een vloer lekker warm is? Voor welke kamer zoekt u een vloer? Hieronder gaan we kort op de vloeren en de verschillende eigenschappen in. Wat uw wens ook is, met ons assortiment vloeren Kennemerland HomeDeco bij Amstelveen hebben we voor iedereen een passende oplossing. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een advies op maat.

Verschillende typen vloeren

Laminaat en PVC zijn vaak gekozen vloeren. Dit komt omdat deze makkelijk schoon te houden zijn. Deze vloeren gaan ongeveer twintig tot dertig jaar mee. Een Parket vloer is ook makkelijk schoon te houden en gaat ongeveer tien jaar langer mee, maar moet wel onderhouden worden. Ook is niet elke parketvloer geschikt voor bijvoorbeeld vloerverwarming.

Tapijt is ten opzichte van deze vloeren warmer en veel mensen vinden het prettiger aanvoelen. Het is wel lastiger schoon te houden en de levensduur hangt sterk af van de omstandigheden. Door het morsen van eten of drinken kan een tapijten vloer die verder nog goed is toch moeten worden vervangen. Een vinyl of Marmoleum vloer is makkelijk schoon te houden.

Bij Kennemerland HomeDeco weten we alles van vloeren en we helpen u graag verder in onze Showroom in Amstelveen. Vloeren die u bij ons bestelt worden altijd bij u thuis opgemeten, op maat besteld en vakkundig gelegd.

VLOER KOPEN

Kennemerland HomeDeco heeft een uitgebreid assortiment vloeren. Onze showroom is gevestigd in Amstelveen en naast Amstelveen leveren we ook vloeren in de omgeving, zoals in Amsterdam en Haarlem.

Op zoek naar vloeren in Amsterdam? Kom snel naar ons showroom in Amstelveen voor een uitgebreide keuze vloeren.

 Vloeren in Amstelveen? Onze showroom is gevestigd in  Amstelveen waar we veel vloeren hebben klaarliggen voor demonstatie.

Voor een nieuwe vloer in Haarlem ben je bij Kennemerland HomeDeco op het juiste adres.

Belijk de vloeren in Haarlem.

SMAAK

Ook hangt de juiste keuze natuurlijk af van uw smaak. Veel mensen houden van de uitstraling van parket, en weer anderen vinden tapijt erg mooi. Wat we ook vaak zien is dat tapijt wordt gekozen voor de slaapkamer, en bijvoorbeeld laminaat voor de woonkamer. Dit omdat het makkelijk kunnen schoonhouden van een vloer belangrijker is in een ruimte waar echt geleefd wordt.

ADVIES

Er zijn dus meerdere factoren die meespelen in de aankoop van de juiste vloer. Op de productpagina’s kunt u natuurlijk meer informatie vinden, maar we staan u liever te woord. Zo kunnen we een advies geven wat specifiek op uw situatie gericht is. Zo weet u zeker dat u van een goede vloer voorzien bent. U bent daarvoor welkom in onze winkel Daar kunt u ook ons assortiment vloeren Kennemerland Homedeco bij Amstelveen komen bekijken. U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen.

KOM ONS BEZOEKEN

bekijk onze winkel in 360 graden