Zoekt u naar vloeren Amsterdam?

vloeren Amsterdam

Er zijn ontzettend veel verschillende varianten vloeren op de markt. We krijgen van klanten dan ook erg vaak de vraag wat nu de beste keuze is. Het antwoord hangt af van uw wensen, en wat u belangrijk vindt. Is het bijvoorbeeld belangrijk dat de vloer lekker warm is? Of wilt u de vloer makkelijk schoon kunnen houden? Hoe belangrijk is de levensduur van de vloer voor u? Om u alvast een idee te geven, zetten we de verschillen van een aantal typen vloeren op een rijtje. Bent u op zoek naar vloeren Amsterdam? Door ons uitgebreide assortiment hebben wij altijd een passende vloer voor u!

Direct advies voor u op maat gemaakt? Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op!

De typen vloeren met hun kenmerken

We merken dat PVC vloeren en Laminaat vloeren door onze klanten het meest gekozen worden. Deze vloeren zijn makkelijk schoon te houden. Iets wat veel van onze klanten belangrijk vinden. Daarnaast gaan ze lang (ongeveer twintig tot dertig jaar) mee en zijn ze eenvoudig te leggen. Ook parket vloeren worden vaak gekozen. Ze lijken veel op PVC en laminaat maar gaan wat langer mee (ongeveer tien jaar). Daar staat wel tegenover dat ze iets lastiger te leggen zijn. Tot slot is niet elk type parket geschikt voor vloerverwarming.

Ook tapijt is een vaak gekozen optie. Het voelt fijn aan en heeft een dempende werking. Hierdoor wordt de woning iets minder gehorig. Het nadeel is de levensduur. Hoewel tapijt lang mee kan gaan, kan het door vlekken door eten en drinken toch zijn dat die vervangen moet worden. Tot slot bieden we marmoleum en vinyl vloeren aan. Ook deze zijn makkelijk schoon te houden en gaan relatief lang mee, maar zijn lastig te leggen.

Voor advies

Ook speelt smaak natuurlijk een rol. Smaken verschillen en daarmee ook de perfecte optie voor u. Om het u makkelijker te maken geven we u graag advies op maat. We bekijken samen de verschillende opties en wegen de voor- en nadelen af. We houden hierbij rekening met uw situatie en wensen.

U bent daarvoor welkom in onze winkel. Soms kan het door drukte zijn dat we niet meteen tijd voor u hebben. Wilt u dit voorkomen? Dan kunt u een afspraak met ons maken. We heten u graag welkom in de showroom!

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Kennemerland HomeDeco: ook uw adres voor vloeren Amsterdam