U zocht op vloeren Haarlem?

vloeren Haarlem

Inmiddels zijn er een hele hoop verschillende soorten vloeren verkrijgbaar. Van vinyl tot parket en tapijt, er is veel om uit te kiezen. Welk type vloer is nu het beste? Dit is een vraag die we vaak horen. Het antwoord is ook eigenlijk altijd hetzelfde. Dat hangt er vanaf wat u belangrijk vindt. Moet een vloer lang meegaan? Of is het belangrijk dat deze lekker warm is. Wilt u gebruik maken van vloerverwarming? En wilt u deze zelf gemakkelijk kunnen leggen? Hieronder gaan we kort in op de verschillen tussen de typen vloeren. Bent u op zoek naar vloeren Haarlem en wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Neem direct contact op!

Elke vloer heeft voordelen

Elk type vloer heeft weer andere eigenschappen. PVC en Laminaat vloeren gaan bijvoorbeeld erg lang mee (ongeveer twintig tot dertig jaar). Daarnaast zijn ze makkelijk te leggen en schoon te houden. Parket vloeren lijken hier heel erg op. Ze gaan langer mee dan PVC en laminaat (ongeveer tien jaar langer), maar zijn ook lastiger schoon te houden. Tot slot leent niet elk type parket zich voor vloerverwarming.

Tapijt is een heel ander type vloer. Mensen kiezen dit vaak omdat het vooral op blote voeten erg prettig en warm aanvoelt. Het heeft daarnaast dempende eigenschappen. Dit betekent dat uw woning er iets minder gehorig door zal worden dan bijvoorbeeld parket. Het nadeel is dat zo’n type vloer moeilijk schoon te maken is. Vlekken door eten of drinken zijn meestal wel te verwijderen, maar dit kost enige moeite. Het is dan ook een vaak gekozen optie voor bijvoorbeeld slaapkamers, waar weinig tot niet wordt gegeten of gedronken.

Een advies speciaal voor u

Het hangt er dus maar net vanaf waar u de vloer wilt hebben en wat u belangrijk vindt. Wilt u verzekerd zijn van de juiste keuze? Dan kunt u bij ons terecht voor op maat gemaakt advies. Samen bekijken we verschillende vloeren die aansluiten bij uw wensen en behoeften.

We nodigen u daarvoor graag uit in onze showroom. Wilt u er zeker van zijn dat we u meteen kunnen helpen? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Kennemerland HomeDeco: ook uw adres voor vloeren Haarlem