OVER ONS

Woninginrichter Kennemerland HomeDeco is gespecialiseerd op het gebied van vloeren en raamdecoratie voor uw woning of kantoor. Sinds 1 februari 2018 hebben wij onze nieuw ingerichte winkel heropend. Sindsdien zijn wij uw adres voor alles wat met inrichting te maken heeft, van vloeren tot raamdecoratie.

Woninginrichter Kennemerland HomeDeco heeft projecten door geheel Nederland. Voor particulieren en bedrijven is onze winkel (vrij parkeren) bereikbaar in de regio Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Badhoevedorp, Bovenkerk, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer en Uithoorn.

ONZE WINKEL

Op onze website vindt u informatie over ons gehele assortiment op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Er zijn in interieur een hoop opties die elk bij verschillende woonwensen passen. Zo verschillen vloeren sterk van elkaar in eigenschappen die ze hebben. Zo zijn sommige vloeren makkelijk schoon te houden, en de ander makkelijker op uw wensen aan te passen.

Hetzelfde geldt ook voor raamdecoraties en andere categorieën decoratie. Natuurlijk kunt u zelf rondkijken, maar voor een passend advies staan we u ook graag te woord. In de showroom kunt u ook meteen ons assortiment aan vloeren en raamdecoratie bekijken en beleven. Zo heeft u een goed beeld van hoe het er uit zal komen te zien in uw woning.

PARTNERSCHAPPEN

Kennemerland HomeDeco is de woninginrichter met ruime ervaring. Wij bieden onder andere de volgende merken Quick-Step, Tarkett, Wicanders, Meister, Desso, Bonaparte, Parade, Nouwens-Bogaers, Louis de Poortere, Brink&Campman, Novilon, Erfal, Sunway, Artelux, De Ploeg, Vorwerk, Tretford, Montinique, Westex, Creataft, Ryalux, Interface, Belakos, Forbo, Interfloor, Hamat, Zonnelux, Huis of Happiness, Loft 79, Goelst, BÜSCHE etc.

 

PORTFOLIO

Benieuwd naar wat Kennemerland HomeDeco voor u kan betekenen? Bekijk ons portfolio van afgeronde projecten voor vloeren en raamdecoratie. 

KWALITEIT WAAR

U BLIJ VAN WORDT

KOM ONS BEZOEKEN

bekijk onze winkel in 360 graden