RAILS EN ROEDE

Met goede gordijnrails of gordijnroeden bewegen uw gordijnen heerlijk soepel en geruisloos. Bij klassieke gordijnen en vitrage is de keuze tussen gordijnrails en gordijnroede vooral een kwestie van smaak. Bij gordijnroede heeft u de keuze uit verschillende stijlen, afwerkingen en materialen zoals hout, edelstaal, messing en spankabel. Gordijnrails zijn vaak gemaakt van aluminium of RVS en kunnen uitgevoerd worden met automatische bediening, die aan te sluiten is op een domoticasysteem. Bij Woninginrichter Kennemerland HomeDeco kunt u kiezen uit een ruim assortiment gordijnroede en gordijnrails. Ook voor paneelgordijnen, vouwgordijnen en ruimteverdelers van diverse topmerken zoals Interstil en BÜSCHE en G-motion elektrische gordijnrailsystemen van Goelst.

RAILS EN ROEDE KOPEN

Kennemerland HomeDeco heeft een uitgebreid assortiment rails en roede. Onze showroom is gevestigd in Amstelveen en naast Amstelveen leveren we ook rails en roede in de omgeving, zoals in Amsterdam en Haarlem.

    Op zoek naar Rails en Roede in Amsterdam? Kom snel naar ons showroom in Amstelveen voor een uitgebreide keuze Rails en Roede.

Onze showroom is gevestigd in Amstelveen waar we veel Rails en Roede hebben klaarliggen voor demonstatie.

Voor een nieuwe Rails en Roede in Haarlem ben je bij Kennemerland HomeDeco op het juiste adres.

KOM ONS BEZOEKEN

bekijk onze winkel in 360 graden