ROLGORDIJNEN

De hedendaagse rolgordijnen zijn soepel te bedienen en toe te passen bij vrijwel elke raampartij. Door de vele soorten stoffen en uitvoeringen kunt u de rolgordijnen helemaal aanpassen aan uw behoeften en smaak. Zo kunt u kiezen uit transparante stoffen met fraaie lichtfiltering, verduisterende stoffen voor slaapkamers en kinderkamers en technische stoffen die hinderlijke schitteringen in beeldschermen tegengaan. Met een extra coating kunnen de rolgordijnen bovendien extra zonnewarmte buiten houden of antistatisch, vuil- en waterwerend worden gemaakt. Bij Woninginrichter Kennemerland HomeDeco denken we graag met u mee en bieden u ruime keuze uit rolgordijnen van topmerken zoals Sunway, Zonnelux en Erfal.

ROLGORDIJNEN KOPEN

Kennemerland HomeDeco heeft een uitgebreid assortiment rolgordijnen. Onze showroom is gevestigd in Amstelveen en naast Amstelveen leveren we ook rolgordijnen in de omgeving, zoals in Amsterdam en Haarlem.

Op zoek naar rolgordijnen in Amsterdam? Kom snel naar ons showroom in Amstelveen voor een uitgebreide keuze rolgordijnen.

      Onze showroom is gevestigd in Amstelveen waar we veel rolgordijnen hebben klaarliggen voor demonstatie.

 Voor een nieuwe rolgordijnen in Haarlem ben je bij Kennemerland HomeDeco op het juiste adres.

KOM ONS BEZOEKEN

bekijk onze winkel in 360 graden