TAPIJT AMSTERDAM

Bent u op zoek naar tapijt in Amsterdam en omgeving? Dan bent u bij Kennemerland HomeDeco aan het juiste adres. Tapijt heeft een luxueuze uitstraling, voelt heerlijk aan de voeten en maakt van elke kamer een comfortabele huiselijke plek. Doordat tapijt isoleert en geluid dempt, zorgt het voor een aangenaam binnenklimaat. 

Daarnaast zorgt tapijt voor een gezond binnenklimaat, omdat in een ruimte met tapijt minder stofdeeltjes in de lucht hangen dan in een ruimte met een harde vloer. Dat maakt tapijt uiterst geschikt voor mensen met astma en andere allergieën. U kiest helemaal zelf het materiaal, de structuur, de hoogte, de kleur en het dessin van uw ideale tapijt. 

Woninginrichter Kennemerland HomeDeco helpt u graag bij kiezen van tapijt van kwaliteitsmerken als Desso, Nouwens Bogaers en Parade, Vorwerk, Belakos, Louis de Poortere, Dersimo, Tretford, Montinique, Westex, Interfloor, Creataft, Ryalux en natuurlijk van ons eigen Kennemerland HomeDeco label. Wij leveren het beste tapijt voor u in Amsterdam.

KWALITEIT WAAR

U BLIJ VAN WORDT

KOM ONS BEZOEKEN

bekijk onze winkel in 360 graden